Met Derk’s (Sebyde) aanpak en aansturing hebben we de ISO 27001 certificering behaald. Hierdoor hebben ons bedrijf veiliger gemaakt.

Resultaten

Sebyde speelde een belangrijke rol in het communiceren over het belang van informatiebeveiliging en verzorgde workshops en trainingen die het bewustzijn en de betrokkenheid vergrootten.

Communicatie en Betrokkenheid

Het inregelen van een ISMS en het blijven verbeteren vergt een nauwe samenwerking met het team, en Sebyde past daar goed bij.

Teamwerk en Samenwerking

Met een praktische benadering van risicomanagement wist Sebyde onze aandachtspunten op het gebied van security en privacy scherp te krijgen. Deze aanpak was essentieel voor het succesvol afronden van onze certificeringsaudit.

Risicomanagement en Compliance

Derk heeft een helder inzicht in de wereld van informatiebeveiliging. Hij leidde ons door de eisen van ISO 27001 heen, ervoor zorgend dat we deze niet alleen haalden, maar ze ook echt een deel maakten van onze dagelijkse praktijk.

(Rick Hunink; VideoNieuwsBericht)

Informatiebeveiliging Expertise

Ik beveel Sebyde van harte aan bij elke organisatie die een betrouwbare expert op het gebied van security en privacy zoekt. Zijn werk bij ons is zeer waardevol en ik ben ervan overtuigd dat hij veel te bieden heeft aan elke organisatie waar hij zich bij aansluit.

(Rick Hunink; VideoNieuwsBericht)

Betrouwbaar Expert